Lataa autopaikan vuokrasopimuspohja​

Täytä sähköpostisi alla olevaan lomakkeeseen, niin lähetämme sinulle autopaikan vuokrasopimuspohjan. Samalla pääset mukaan sisäpiiriimme, jossa saat jatkossa tiedon uusista kohteistamme jo ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme.

Olen Kiinnostunut

Hyvä vuokrasopimus

Kun vuokrasopimus on laadittu huolellisesti, voit olla varma, että vuokraus sujuu mahdollisimman sujuvasti. Vuokrasopimus auttaa myös välttämään mahdolliset kiistat tai epäselvyydet vuokrauksen aikana tai sen jälkeen.

Hyvässä vuokrasopimuksessa on määritelty selkeästi autopaikan vuokran määrä, vuokra-aika ja maksuehdot. On myös tärkeää, että sopimuksessa ilmenee autopaikan käyttöoikeus ja mahdolliset rajoitukset sekä vuokralaisen vastuu autopaikan kunnossapidosta.

Vuokrasopimuksen osapuolet

Vuokrasopimuksessa tulee olla kummankin osapuolen tai osapuolten (vuokranantajan ja vuokralaisen) yhteystiedot kattavasti. Yhteystiedoissa tulisi olla vähintään etunimi, sukunimi, henkilötunnus tai Y-tunnus, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Vuokrattava kohde

Vuokrasopimuksessa tulisi ilmetä seuraavat asiat: autopaikan osoite, autopaikan tyyppi esim (autohalli, autotalli, ulkopaikka) ja autopaikan numero.

Vuokra-aika ja irtisanominen

Autopaikan vuokrasopimus voi olla määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva. Mikäli vuokrasopimus on määräaikainen, tulee sopimuksessa lukea vuokrasuhteen alkamis- ja loppupäivä. Mikäli vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, vuokrasopimuksen kestoa ei tarvitse kirjata.

Irtisanomisaika voidaan sopia erikseen. Mikäli irtisanomisajasta ei ole mainintaa, on irtisanomisaika vuokranantajan irtisanoessa 3 kk ja vuokralaisen irtisanoessa 1 kk.

Vuokran maksaminen

Vuokranmäärä ja vuokranmaksun eräpäivä tulisi mainita vuokrasopimuksessa, samoin kuin vuokranmaksutilin tiedot.