Ostamme kiinteistökohteita

Etsimme kohteita

Etsimme erilaisia sijoituskohteita, kuten asuntoportfolioita, asuinkerrostaloja, rivitaloja, ARA-kerrostaloja, liiketiloja, toimistotaloja, halleja ja kehityskiinteistöjä. Kassavirtapositiiviset kohteet ovat erityisen kiinnostavia, ja etsimme niitä yli 20 000 asukkaan kaupungeista.

Asuntokohteet

Tarjoa meille kokonaisia asuinkerrostaloja, joista olet valmis luopumaan. Etsimme sijoitukseemme yksittäisiä asuinkerrostaloja Suomen kasvukeskuksista ja voimme ostaa myös useamman kerrostalon kokonaisuuksia tai jopa asuntoportfolioita. Kohteiden vuokrauskäyttö jatkuu oston jälkeen, eikä vuokralaisten asema muutu.

Kiinteistökohteet

Olemme kiinnostuneita myös suuremmista kiinteistökohteista, joissa on kehitysmahdollisuuksia. Kiinteistökehityskohteet voivat olla moninaisia, esimerkiksi toimistotaloja, vankiloita tai käytöstä poistettuja rakennuksia.

Kerrostalotontit

Etsimme asuinkerrostalotontteja uudiskohteiden kehitystä ja rakennuttamista varten pääkaupunkiseudun, Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueilta. Tontille rakennettavan kohteen koko voi olla 1 000–10 000 kem2, ja hoidamme myös kaavakehitystä.

Liike- ja toimitilat

Haemme liike- ja toimistotiloja hyviltä paikoilta ja olemme kiinnostuneita myös kehityskohteista, joissa on vaajakäyttöä. Etsimme kohteita pääasiassa Jyväskylän alueelta, mutta myös muut paikkakunnat, kuten Tampere, Turku, Lahti ja pääkaupunkiseudun kunnat, ovat kiinnostavia.

Luotettava ja kokenut yhteistyökumppani

Olemme ostaneet tuhansia asuntoja vuosien varrella ja jopa +500 asunnon nippuja kerralla. Olemme tehneet yhteistyötä niin pörssiyhtiöiden, kuin Suomen valtion kiinteistöyhtiön Senaattikiinteistöjen kanssa.

“Yhteistyömme on sujunut erittäin hyvin. Kiinteistökattauksen kanssa on aina onnistunut joustavien diilien tekeminen, ja luottamus molemmin puolin on ollut tärkeässä roolissa.” 
-M3 asunnot

Tietoja yhtiöstämme

Yhtiöt taustalla: Royal House Oy konserni ja Maakunnan Asunnot Oy konserni
Tase: +100 M€
Toimintaa vuodesta: 1992
Mukana myös: Olemme mukana Investors House Oyj, Ovaro Kiinteistösijoitus Oy ja Develo Oy toiminnassa mukana.

Onko sinulla kohde, josta haluaisit luopua?

Jätä viesti alla olevalla lomakkeella ja tarjoa kohdetta meille. 

Nimi