Ostamme kiinteistökohteita

Olemme kiinnostuneita monipuolisesti erilaisista kohteista. Tarjoa niin katsotaan löytyisikö jotain kiinnostavaa!

Olemme kiinnostuneet

Asunnot

Tarjoa meille kokonaisia asuinkerrostaloja, joista olet valmis luopumaan. Etsimme yksittäisiä asuinkerrostaloja Suomen kasvukeskuksista ja voimme ostaa myös useamman kerrostalon kokonaisuuksia tai jopa asuntoportfolioita. Kohteiden vuokrauskäyttö jatkuu oston jälkeen, eikä vuokralaisten asema muutu.

Haemme liike- ja toimistotiloja hyviltä paikoilta ja olemme kiinnostuneita myös kehityskohteista, joissa on vaajakäyttöä. Etsimme kohteita pääasiassa yli 70 000 asukkaan kaupungeista. Toimitilat saavat olla kooltaan 1000 – 20 000 m² kokoisia, emme sulje isompiakaan kokonaisuuksia pois.

Etsimme asuinkerrostalotontteja uudiskohteiden kehitystä ja rakennuttamista varten pääkaupunkiseudun, Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueilta. Tontille rakennettavan kohteen koko voi olla 1 000–10 000 kem2 ja hoidamme myös kaavakehitystä.

Vuokratontit ovat myös kiinnostavia isoista kaupungeista.

Olemme myös kiinnostuneet hieman erikoisemmista kehityskohteista. Meillä on historiaa kasarmeista, sairaaloista, vankiloista, poliisiasemista ja muista erikoisista kohteista.

Luotettava ja kokenut yhteistyökumppani

Olemme ostaneet tuhansia asuntoja vuosien varrella ja jopa +500 asunnon nippuja kerralla. Olemme tehneet yhteistyötä niin pörssiyhtiöiden, kuin Suomen valtion kiinteistöyhtiön Senaattikiinteistöjen kanssa.

“Yhteistyömme on sujunut erittäin hyvin. Kiinteistökattauksen kanssa on aina onnistunut joustavien diilien tekeminen, ja luottamus molemmin puolin on ollut tärkeässä roolissa.” 
-M3 asunnot

Tietoja yhtiöstämme

Yhtiöt taustalla: Royal House Oy konserni ja Maakunnan Asunnot Oy konserni
Tase: +100 M€
Toimintaa vuodesta: 1992
Mukana myös: Olemme mukana Investors House Oyj, Ovaro Kiinteistösijoitus Oy ja Develo Oy toiminnassa mukana.

Tarjoa kohdetta!

Ota yhteyttä, jos jokin asia herätti mielenkiintoa mihin tahansa liittyen!​

Nimi