Tietoa meistä

Kiinteistökohteita moneen lähtöön

Kiinteistökattaus on Keski-Suomen suurin yksityinen kiinteistöalan toimija, jolla on vuosikymmenien kokemus asuntosijoittamisesta. Kiinteistökattauksen taustalla on Royal House Oy -konserni, joka on perustettu jo vuonna 1992.

Myymme hyvätuottoisia sijoitusasuntoja ja liiketiloja jälleenmyynti- ja vuokrakäyttöön. Ostamme kokonaisia kerrostaloja edulliseen hintaan, joten pystymme myymään ne järkevään hintaan sijoittajille. Osto- ja myyntitoiminnan lisäksi teemme kiinteistökehitystä sekä kohteiden vuokrausta.

Arvostamme toiminnassamme reiluutta. Meille on tärkeää, että kaupoissa toteutuu molempien osapuolten etu ja kummallekin osapuolelle jää kaupasta hyvä mieli. Pyrimme tarjoamaan kohteita, jotka on käyty tarkasti läpi ja tuomme ilmi niin kohteiden hyvät kuin huonotkin puolet.

Asunnot

Etsimme kokonaisia asuinkerrostaloja ja isompia kerrostalokokonaisuuksia. Ostamme ja myymme asuntoja jälleenmyyntiin ja omaan vuokrakäyttöön.

Liiketila- ja toimistotilat

Etsimme liike- ja toimistotiloja hyviltä paikoilta. Ostamme tuottokohteiden lisäksi myös kehityskohteita.

Uudiskohteet

Toteutamme muutamia kokonaisia uudiskohteita arvoltaan 5-15 M€ vuodessa. Hoidamme myös kaavakehitystä. Olemme kiinnostuneita kehityskelpoisista kohteista, joissa ei ole tällä hetkellä rakennusoikeutta, mutta joihin rakennusoikeutta on mahdollista saada. 

Kehittäminen

Ostamme mitä erikoisempia kohteita, joita kehittämällä pyrimme saamaan lisäarvoa kohteelle. Olemme ostaneet aiemmin vankiloita, varuskuntia ja vanhoja arvorakennuksia.

Luotettava ja kokenut yhteistyökumppani

Olemme ostaneet tuhansia asuntoja vuosien varrella ja jopa +500 asunnon nippuja kerralla. Olemme tehneet yhteistyötä niin pörssiyhtiöiden, kuin Suomen valtion kiinteistöyhtiön Senaattikiinteistöjen kanssa.

“Yhteistyömme on sujunut erittäin hyvin. Kiinteistökattauksen kanssa on aina onnistunut joustavien diilien tekeminen, ja luottamus molemmin puolin on ollut tärkeässä roolissa.” 
-M3 asunnot

Tietoja yhtiöstämme

Yhtiöt taustalla: Royal House Oy konserni ja Maakunnan Asunnot Oy konserni
Tase: +100 M€
Toimintaa vuodesta: 1992
Mukana myös: Olemme mukana Investors House Oyj, Ovaro Kiinteistösijoitus Oy ja Develo Oy toiminnassa mukana.

Yhteistyökumppaneitamme

Yhteystiedot

Kiinteistökattaus

Royal House Oy

Yliopistonkatu 34 D 58 

40100 Jyväskylä 

Y-tunnus 0870491-8

info(at)kiinteistokattaus.fi

Juho Rautiainen
juho.rautiainen(at)atr-group.fi.fi

Tapani Rautiainen

tapani.rautiainen(at)lahiokiinteistot.fi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, jos jokin asia herätti mielenkiintoa mihin tahansa liittyen!​

Nimi