Asiantuntevana apunasi asuntosijoittamisessa

Paras kattaus sijoitusasuntoja

Kiinteistökattaus on Keski-Suomen suurin yksityinen kiinteistöalan toimija, jolla on vuosikymmenien kokemus asuntosijoittamisesta. Kiinteistökattauksen taustalla on Royal House Oy -konserni, joka on perustettu jo vuonna 1992.

Myymme hyvätuottoisia sijoitusasuntoja ja liiketiloja jälleenmyynti- ja vuokrakäyttöön. Ostamme kokonaisia kerrostaloja edulliseen hintaan, joten pystymme myymään ne järkevään hintaan sijoittajille. Osto- ja myyntitoiminnan lisäksi teemme kiinteistökehitystä sekä kohteiden vuokrausta.

Arvostamme toiminnassamme reiluutta. Meille on tärkeää, että kaupoissa toteutuu molempien osapuolten etu ja kummallekin osapuolelle jää kaupasta hyvä mieli. Pyrimme tarjoamaan kohteita, jotka on käyty tarkasti läpi, ja tuomme ilmi niin kohteiden hyvät kuin huonotkin puolet.

Asunnot

Etsimme kokonaisia asuinkerrostaloja ja isompia kerrostalokokonaisuuksia. Ostamme ja myymme asuntoja jälleenmyyntiin ja omaan vuokrakäyttöön.

Liiketila- ja toimistotilat

Etsimme liike- ja toimistotiloja hyviltä paikoilta. Ostamme tuottokohteiden lisäksi myös kehityskohteita.

Uudishankkeet

Toteutamme noin 3–7 kohdetta vuodessa. Hoidamme myös kaavakehitystä. Olemme kiinnostuneita kehityskelpoisista kohteista, joissa ei ole tällä hetkellä rakennusoikeutta, mutta joihin rakennusoikeutta on mahdollista saada. 

Kehittäminen

Ostamme mitä erikoisempia kohteita, joita kehittämällä pyrimme saamaan lisäarvoa kohteelle. Olemme ostaneet aiemmin vankiloita, varuskuntia ja vanhoja arvorakennuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Yhteystiedot

Kiinteistökattaus

Royal House Oy

Yliopistonkatu 34 D 58 

40100 Jyväskylä 

Y-tunnus 0870491-8

info(at)kiinteistokattaus.fi

Tapani Rautiainen

tapani.rautiainen(at)lahiokiinteistot.fi

Voimmeko olla avuksi?

Jätä vapaamuotoinen viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.

Nimi