Etsimme kohteita

Etsimme tällä hetkellä sijoituskohteita. Sijoituskohteet voivat olla asuntoportfolioita, asuinkerrostaloja, rivitaloja, ARA-kerrostaloja, liiketiloja, toimistotaloja, halleja ja kehityskiinteistöjä. Painotamme kohteiden etsinnässä kassavirtapositiivisia kohteita. Etsimme kohteita yli 20.000 asukkaan kaupungeista.

Asuntokohteet

Jos sinulla on kokonaisia asuinkerrostaloja, joista olet halukas luopumaan, tarjoa niitä meille. Etsimme sijoitukseemme yksittäisiä asuinkerrostaloja Suomen kasvukeskuksista, ja meillä on mahdollisuus ostaa myös useamman kerrostalon kokonaisuuksia tai jopa asuntoportfolioita.

Ostaessamme kohteen pidämme sen vuokrauskäytössä, jolloin vuokralaisen asemaan ei tule muutoksia. Nykyisin meillä on omassa vuokrauskäytössämme noin 1 000 asuntoa. Myymme asuntoja jonkin verran sijoittajille, mutta myös yksittäin omistusasujille. Vuosittain muutamat vuokralaiset ostavat oman vuokra-asuntonsa ja näin siirtyvät omistusasujiksi.

Investoimme kohteiden ajanmukaistamiseen ja pidämme kohteemme teknisesti hyvässä kunnossa.

Kiinteistökohteet

Olemme kiinnostuneita ostamaan myös isompia kiinteistökohteita, joissa on kehitysmahdollisuuksia ja liiketaloudellista potentiaalia. Rakennus- ja kiinteistötyypillä ei sinänsä ole väliä. Kohteet voivat sisältää maa-alueita ja erilaisia rakennuksia – esimerkiksi käytöstä poistettuja laitoksia, tehtaita, hallikiinteistöjä tai varastoja.

Ilmakuva 2 scaled

Kerrostalotontit

Harjoitamme uudiskohteiden kehitystä ja rakennuttamista, ja toteutamme noin 3–7 kohdetta vuodessa. Sitä varten etsimme asuinkerrostalotontteja pääkaupunkiseudun, Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueilta. Tontille rakennettavan kohteen koko voi olla 1 000–10 000 kem2.

Hoidamme myös kaavakehitystä. Olemme kiinnostuneita kehityskelpoisista kohteista, joissa ei tällä hetkellä ole rakennusoikeutta, mutta joihin rakennusoikeutta on mahdollista saada.

Kauppakulma ilmakuva 1 kasitelty scaled e1652440993283

Liike- ja toimistotilat

Etsimme liike- ja toimistotiloja hyviltä paikoilta. Tuottokohteiden lisäksi ostamme kehityskohteita, joissa on esimerkiksi vaajakäyttöä. Etsimme kohteita pääasiassa Jyväskylän alueelta, mutta myös muut paikkakunnat, kuten Tampere, Turku, Lahti ja pääkaupunkiseudun kunnat, kiinnostavat.

Olemme toteuttaneet monia tyhjien rakennusten saneerauksia uuteen käyttötarkoitukseen – myös haasteellisia suojelukohteiden saneeraustöitä. Kohteet ovat yleensä uniikkeja ja niitä on arvioitava tapauskohtaisesti.

20210505 144544 1

Onko sinulla kohde, josta haluaisit luopua?

Jätä viesti alla olevalla lomakkeella ja tarjoa kohdetta meille. 

Nimi
Hidden