M3 Asunnot: “Kiinteistökattaus on mahdollistanut meidänkin kasvumme”

Johdanto

Kiinteistökattaukselle reiluus ja molempien osapuolten etu ovat kaiken kiinteistösijoitustoiminnan kantavia perusajatuksia. Nämä arvot toteutuvat myös yhteistyössä M3 Asunnot Oy:n kanssa, joka on vuosien varrella ostanut Kiinteistökattaukselta lukuisia kohteita.

Yhdessä on tehty jo useita kymmeniä asuntokauppoja 

Kuten Kiinteistökattaus ja sen taustalla oleva Royal House Oy:kin, myös M3 Asunnot Oy on perheyritys. Vuonna 2016 toimintansa aloittanut M3 Asunnot on erikoistunut kiinteistösijoittamiseen ja kiinteistöjen jalostamiseen paremmin tuottavaan muotoon.

“Perheellämme on pitkä kokemus rakennusalalta, joten oli luontevaa lähteä sijoittamaan asuntoihin. Saneeraamme esimerkiksi toimistotilaa asunnoiksi, jaamme suuria asuntoja pienemmiksi ja remontoimme huonokuntoisia asuntoja. Sitten vuokraamme niitä ja myymme eteenpäin sijoittajille”, kuvailee M3 Asuntojen toimitusjohtaja Oskari Moisio yrityksen toimintaa käytännössä. 

M3 Asunnot on tehnyt yhteistyötä Kiinteistökattauksen kanssa jo lähes alkutaipaleeltaan asti, vuodesta 2017.

“Meillä on pitkä historia Kiinteistökattauksen kanssa, useamman kohteen osalta. Olemme ostaneet heiltä nipuissa isoja asuntoja, kolmioita ja neliöitä, ja saneeranneet niitä pienemmiksi yksiöiksi ja kaksioiksi. Myös toimitilaa olemme hankkineet heiltä ja muunnelleet sitä asunnoiksi”, Moisio kertoo. 

“Ensimmäinen Kiinteistökattaukselta ostamamme kohde oli Jyväskylän Laajavuorentie 9–11, jonka yhteydessä tutustuimme heihin. Seuraava isompi kohde oli Jyväskylän Karsikkotie 5, ja viimeisin Mikkelin Maaherrankatu 12”, Moisio jatkaa. 

Joustava yhteistyö on vastannut M3 Asuntojen tarpeisiin

Kuten ostettujen kohteiden määrästäkin voi päätellä, yhteistyö Kiinteistökattauksen kanssa on nähty M3 Asunnoilla erittäin kannattavana. Moisio kuvailee sitä ennen kaikkea joustavaksi.

“Yhteistyömme on sujunut erittäin hyvin. Kiinteistökattauksen kanssa on aina onnistunut joustavien diilien tekeminen, ja luottamus molemmin puolin on ollut tärkeässä roolissa.” 

“Kun esimerkiksi olemme halunneet ostaa isomman määrän asuntoja kuin mihin rahamme sillä hetkellä ovat riittäneet, olemme voineet ostaa asuntoja erissä, myydä niitä ja sitten taas ostaa lisää.”

Moision mielestä Kiinteistökattauksen kanssa toimimisessa ylipäänsä on korostunut parhaiden ratkaisujen löytäminen juuri M3 Asuntojen kannalta.

“He ovat auttaneet meitä tosi ratkaisukeskeisesti. Kun vielä teemme kauppaa perheyritykseltä perheyritykselle, niin puhumme täysin samaa kieltä. He ovat myös todella yrittäjähenkisiä.” 

Kasvun mahdollistamista nyt ja jatkossakin

Myös Kiinteistökattauksen vahva asiantuntemus on ollut M3 Asunnoille arvokasta.

“Yhteistyö on tuonut meille monenlaisia hyötyjä, kun olemme voineet kysyä neuvoja ja vinkkejä. Kiinteistökattauksella työskentelee kokonaisvaltaisia kiinteistöalan ammattilaisia, ja Tapani Rautiainen on suorastaan kiinteistöalan veteraani.”

“Voisin ihan kiittää Kiinteistökattauksen porukkaa meidän yrityksemme mahdollisuudesta kasvaa. He ovat aika suurestikin vaikuttaneet siihen, että olemme päässeet kehittymään tähän kokoluokkaan.”

Eikä hedelmällinen yhteistyö toki lopu vielä tähän:

“Meillä on jo uusia suunnitelmia viritteillä ja jatkamme ehdottomasti yhteistyötä tulevaisuudessakin”, Moisio lupaa. 

Alla kuvia Mikkelin Maaherrankatu 12:n asunnoista M3 Asuntojen tekemän remontin jälkeen:

Pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen avulla pysyt ajan tasalla uusista kohteistamme ja ajankohtaisista aiheista.

✔ Tieto suoraan sähköpostiin
✔ Monipuolisesti sijoitusmahdollisuuksia
✔ Ajankohtaista tietoa ja markkinakatsauksia
✔Peru milloin haluat helposti

Olen Kiinnostunut