Jyväskylän Kukkula

Asuinrakennukset

Kukkulassa on asuinrakennuksia, joita on käytetty lähiaikoina toimistokäytössä. Kohteet soveltuvat nyt toimistokäyttöön ja ovat helposti konvertoitavissa asuinkäyttöön. Kohteita löytyy monipuolisesti erilaisille toimijoille suoraan vuokrakäyttöön, pieneen remontointiin ja kokonaiseen saneeraukseen.

Toimitilat

Kukkulasta löytyy osia, joita kehittämällä voisi saada yrityksille tiloja palveluita, toimistoja tai varastoja varten. Toimitiloja löytyy yhden kerroksen osista kokonaiseen rakennukseen tai isompaan kokonaisuuteen.

 

Uusi kehittyvä asuinalue Jyväskylään

Kukkulan alueella on tällä hetkellä asuinrakennuksia ja toimitiloja. Alueelle on tulossa uusia asuinrakennuksia ja palveluita, jolloin ajan myötä alueesta kehittyy uusi asuinalue noin 3000 asukkaalle.

Nykyistä rakennuskantaa on suunniteltu kehittävän uuteen ja nykyaikaisempaan käyttöön. Joitakin rakennuksia on suunniteltu purkaa, jotta uutta saadaan tilalle.

Uudenlainen kaupunkiympäristö

Tavoitteena on luoda alueelle uudenlaista kaupunkiympäristöä monipuoliselle asumiselle. Kaavoituksen, peruskorjaamisen ja uudisrakentamisen kautta. Tarkoituksena on luoda toimintaympäristöä myös vetovoimaiselle hyvinvointialan ekosysteemille ja yritystoiminnalle. Alueen kehittämisessä pyritään panostamaan myös ekologisiin ratkaisuihin sekä ottamaan huomioon hiilineutraaliustavoitteet.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, jos jokin asia herätti mielenkiintoa Kukkulassa mihin tahansa liittyen!

Janne.rautiainen@atr-group.fi
Joonas.rautiainen@atr-group.fi

Nimi

Nimi