Jyväskylän Aallonharja

Moderneja kaupunkiasuntoja

Aallonharja tulee Jyväskylän ydinkeskustaan lähelle palveluita järvinäkymällä .Aallonharja on 10-kerroksinen kerrostalokokonaisuus. Aallonharjasta löytyy monipuolisesti eri kokoisia asuntoja 25- neliöisistä yksiöistä jopa 160- neliöisiin viisihuoneisiin asuntoihin.

Aallonharjasta löytyy pieniä kaupunkiasuntoja, mutta samalla laadukkaita isoja kaupunkiasuntoja. Erikoisuutena kohteessa on kaksikerroksisia kaupunkiasuntoja, jossa molemmissa kerroksissa on omat parvekkeet.

Asunnot rakennetaan laadukkaita materiaaleja käyttäen. Moderni talotekniikka takaa hyvän asumismukavuuden.

Aallonharjassa on todella hyvät pysäköinti mahdollisuudet. Aallonharjaan pohjakerroksiin rakentuu parkkihalli, johon valmistuu 39 autohallipaikkaa.

Järvinäkymä

Aallonharja sijaitsee lähellä Jyväsjärveä ja osassa asunnoista on näkymä järvelle

Sijainti ydinkeskustassa

Aallonharja rakentuu aivan Jyväskylän ydinkeskustaan palvelujen lähelle

Hyvät pysäköinti mahdollisuudet

Aallonharjan 39 rakentuvaa autopaikkaa tarjoaa hyvät pysäköinti mahdollisuudet verrattuna muihin kerrostaloihin Jyväskylän keskustassa

As Oy Jyväskylän Aallonharja 

Osoite: Hannikaisenkatu 27-29, 40100 Jyväskylä
Asunnot: 76 kpl, 1h-5h
Tontti: Vuokra
Valmistuminen: 2023 (alustava)

 

Jyväskylän Aallonharja on Jyväskylän ydinkeskustaan huippupaikalle rakentuva 10 kerroksinen 78 asunnon laadukas kerrostalo. Rakennuksen aaltoileva ylärakenne tuo taloon näyttävyyttä. Asunnot sijaitsevat Jyväsjärven ja Harjun lenkkipolkujen läheisyydessä keskellä Jyväskylän parhainta kulttuuritarjontaa.

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Aallonharja
Osoite Hannikaisenkatu 27-29, 40100 Jyväskylä
Valmistuminen 2023
Tontti Vuokra
Asuntoja 76
Asunto tyypit 1h, 2h, 3, 4h, 5h
Asuntojen pinta-alat 24,5 m² - 161,5 m²
Hoitovastike 4,48€ m²
Rahoitusvastike 1 vuosi 3,04 e/m2. Jälkeen 13,93 e/m2
Lämmitys Kaukolämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys

Sijainti

Aallonharja sijaitsee aivan Jyväskylän ydinkeskustassa. Palvelut ovat aivan Aallonharjan vieressä.  Harjun luontopolut ja Jyväsjärven rantareitti on lyhyen matkan päässä. Matkakeskus on parin sadan metrin päässä. Kävelysiltaa pitkin päsee Lutakon puollelle, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia pitkin vuotta.

 

Hankkeessa mukana

Rakennuttajana hankkeessa on Royal House Oy ja Järvi-Suomen Asunnot Oy. Rakentajana toimii Rakennusliike Lapti Oy. Aallonharja rakennuksen arkkitehtinä toimii AOR Arkkitehdit.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Nimi

Lisätiedot ja kysymykset: Info@kiinteistokattaus.fi

Nimi