Kerrostalohanke – Joensuun ed. Virastotalon B- ja C-Siivet

Uusia asuntoja Joensuun keskustaan

Kehitämme Joensuussa olevan edellisen Valtion Virastotalon B- ja C-siivet muutetaan toimistoista asunnoiksi. Tämä asuntokonversio tuo 74 uutta asuntoa Joensuun ytimeen, aivan Pielisjoen rannalle. Saneeraustyöt alkavat Q1/2024.

Saneerauksen ytimessä on vanhan rakennuksen rungon hyödyntäminen. Vaikka rakenteet säilytetään, teemme perusteellisen uudistuksen, rakennamme uuden asuntopihan, lisäämme parvekkeet ja vaihdamme ikkunat. Lisäksi koko talotekniikka uusitaan vastaamaan nykyajan vaatimuksia.

Asunnot suunnitellaan pääasiassa vuokrakäyttöön, keskittyen erityisesti yksiöihin ja kaksioihin, mutta valikoimaan sisältyy myös muutamia kolmioita. Joensuussa on pulaa laadukkaista vuokra-asunnoista, joten pyrimme vastaamaan kysyntään. Mikrosijaintina kohde sijaitsee lähellä oppilaitoksia ja ydinkeskustaa.

Projektin toteutamme yhteistyössä M3-Asuntojen kanssa, joka on erikoistunut rakennusten peruskorjauksiin ja käyttötarkoituksen muutoksiin. Toimimme itse hankkeen kehittäjänä, kun M3-asunnot on erikoistunut rakennus puoleen.

Kehitämme isoimpaan A-siipeen toimistotaloa, johon etsimme vuokralaisia. Lue lisää Tiilipuistosta

Pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen avulla pysyt ajan tasalla uusista kohteistamme ja ajankohtaisista aiheista.

✔ Tieto suoraan sähköpostiin
✔ Monipuolisesti sijoitusmahdollisuuksia
✔ Ajankohtaista tietoa ja markkinakatsauksia
✔Peru milloin haluat helposti

Olen Kiinnostunut