Ostamme asuinkerrostaloja, asuinkerrostalotontteja, liikekiinteistöjä ja saneerauskohteita

Asuntokohteet

Sijoitamme asuinkerrostaloihin, tontteihin ja liikekiinteistöihin. Jos sinulla on kokonaisia asuinkerrostaloja, joista olet halukas luopumaan niin tarjoa niitä meille. Etsimme sijoitukseemme asuinkerrostaloja suomen kasvukeskuksista. Etsimme yksittäisiä asuinkerrostaloja, mutta meillä on mahdollisuus ostaa myös useamman kerrostalon kokonaisuuksia tai jopa asutoportfolioita.

Nykyisin omassa vuokrauskäytössämme meillä on noin 1.000 asuntoa. Ostaessamme kohteen pidämme sen vuokrauskäytössä ja vuokralaisen asemaan ei tule muutoksia. Myymme asuntoja jonkin verran sijoittajille, mutta myös yksittäin omistusasujille. Vuosittain muutamat vuokralaiset ostavat oman vuokra-asuntonsa ja näin siirtyvät omistusasujiksi.

 Investoimme kohteiden ajanmukaistamiseen ja pidämme kohteemme teknisesti hyvässä kunnossa.

Kerrostalotontit

Harjoitamme uudiskohteiden kehitystä ja rakennuttamista. Etsimme asuinkerrostalotontteja pääkaupunkiseudun, Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueilta. Tontille rakennettavan kohteen koko voi olla 1.000–10.000 kem2. Toteutamme noin 3-7 kohdetta vuodessa. Hoidamme myös kaavakehitystä. Olemme kiinnostuneita kehityskelpoisista kohteista, missä ei ole tällä hetkellä rakennusoikeutta, mutta mihin rakennusoikeutta on mahdollista saada.

Liike- ja toimistotilat

Etsimme liike- ja toimistotiloja hyviltä paikoilta. Ostamme tuottokohteiden lisäksi myös kehityskohteita, joissa on esimerkiksi vaajakäyttöä. Etsimme kohteita pääasiassa Jyväskylän alueelta, mutta myös muut paikkakunnat kuten Tampere, Turku, Lahti ja pääkaupunkiseudun kunnat kiinnostavat.

Olemme toteuttaneet saneerauskohteita, missä tyhjiä rakennuksia on saneerattu uuteen käyttötarkoitukseen. Olemme myös toteuttaneet haasteellisia suojelukohteiden saneeraustöitä. Kohteet ovat yleensä uniikkeja ja näitä arvioimme tapauskohtaisesti.

19.03.2021

KIINTEISTÖKATTAUS.FI -PALVELUN TARJOAA ROYAL HOUSE OY

© 2022 Royal House Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]